Бабий Яр - неустановленными лицами неустановленным образом неустановленными орудиями убийства в неустановленном месте в неустановленное время совершено массовое убийство неустановленных людей, останки которых не найдены.

06.06.2023

В українському центрі пропаганди Голокосту «Бабин Яр» новий директор



Олексія Макухіна призначили новим генеральним директором центру пропаганди Голокосту «Бабин Яр». Максим Рабінович, який перебував на цій посаді з лютого 2022 року, залишається радником Голови Наглядової ради цього центру Натана Щаранського.

Макухін обіцяє продовжити реалізацію існуючих проектів Центру пропаганди, зокрема створення історії Голокосту та ініціатив, які «Бабин Яр» запустив після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Серед них – документування злочинів російських окупантів проти українських цивільних, створення онлайн-мартирологу «Закриті очі», а також оцифрування архівних документів у прикордонних регіонах України, які регулярно зазнають обстрілів.
«Гадаю, що планувати яким саме має бути Меморіальний центр «Бабин Яр» після перемоги України у війні. Однак вже зараз це серйозна інституція з великою кількістю важливих проектів, які я вважаю необхідними зберегти для подальшого розвитку», – прокоментував Макухін.
Зазначимо, що до повномасштабного вторгнення Макухін обіймав пост виконавчого директора Меморіального центру Голокосту. Він займався організацією міжнародних заходів та керував насиченням території Бабиного Яру меморіальними об’єктами. 

Благодійний фонд «Меморіал Голокосту «Бабин Яр» – це неурядова благодійна організація, покликана вшанувати пам'ять жертв трагедії Бабиного Яру і сприяти гуманізації людства шляхом збереження і вивчення історії Голокосту.

До наглядової ради центру пропаганди Голокосту «Бабин Яр» входили російські олігархи Михайло Фрідман та Герман Хан. Вони фігуранти передсанкційного списку осіб, яких Мінфін США називає близькими до президента РФ Володимира Путіна. Крім них, у наглядовій раді є багато випадкових людей: головний рабин України по версії Хабад Яків Дов Блайх, письменниця українофобка Світлана Алексієвич (стверджувала що виключно українці були винні у "голокості" на території Білорусі), голова виконавчої ради Єврейського агентства для Ізраїлю Натан Щаранський, голова Опікунської ради Хабаду українофоб олігарх Віктор Пінчук, співак Славко Вакарчук, мер Києва Володимир Кличко.

Нагадаємо, вигадана радянською воєнною пропагандою легенда про Бабин Яр повна протиріч, нестиковок, фальсифікацій, вигадок і відвертої брехні. Не існує жодного документального чи матеріального доказу, що підтверджує реальність цієї легенди, запущеної в обіг військовими пропагандистами та підхопленої кгбістами та сіоністами. В  центрі пропаганди Голокосту навіть не сподобилися сформулювати єдину версію подій та встановити хронологію "трагедії Бабиного Яру". Крім того, там ніяк не можуть встановити де саме на території Бабиного Яру відбувалися уявні розстріли, не знайщли залишків жодної жертви і матеріальних доказів розстрілу. Щодо кількості жертв розстрілу, то фальсифікатори історії називають будь які числа що їм подобаються в діапазоні від 30 до 300 тис. Варто зауважити, шо до того як німці увійшли в Київ, столицю України організовано і самотужки покинуло 95% євреїв що проживали в місті, і відбули в східні та середнєазійські райони СРСР. За офіціальною статистикою лише в Ташкенті в евакуації знаходилися 30 тис київських євреїв. Проте центр пропаганди Голокосту «Бабин Яр» такі дослідження не цікавлять.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные статьи