Бабий Яр - неустановленными лицами неустановленным образом неустановленными орудиями убийства в неустановленном месте в неустановленное время совершено массовое убийство неустановленных людей, останки которых не найдены.

03.08.2020

Центр фальсифікацій «Бабин Яр» приписав ще 867 імен до "розстріляних"

Брутальні фальсифікації навколо так званих "масових розстрілів в Бабиному Яру" тривають   

Киянин Кобзон Куна, зав. буфетом - евакуаційна картка.
Номер по списку 757, список № 56, стр. 37. 

У рамках проєкту «Імена» фальсифікатори так званого "Меморіального центру Голокосту «Бабин Яр»" разом із Державним архівом Києва оцифровує архівні книги РАГСів 1925-1936 років, повідомляє пресслужба. На ці документи чекають люди, яким необхідно підтвердити своє походження або встановити факт родинних зв’язків. Нині оцифровано вже понад 20 тисяч документів за 1925-1926 роки. Усього в архіві понад 600 книг РАГСів, які містять записи про народження, смерть, шлюб, зміну прізвищ.
«Матеріалів РАГСів того часу над­звичайно багато, ми обробляємо їх частинами, за роками, — розповідає керівниця проєкту «Імена» Анна Фурман. — Ці документи у цифровому форматі затребувані, люди шукають їх iз конкретною метою — дізнатися щось про своїх предків, підтвердити єврейство або іншу національність для еміграції, скласти родовід, провести генеалогічне дослідження».
Директор Державного архіву Києва Олександр Панченко підтверджує, що люди — і письмово, й особисто — часто звертаються до архіву по такi документи: «Шукають своє коріння, підтвер­дження спорідненості, національності, наприклад, у разі, якщо потрібно поховати людину поруч iз родичами».

Державному архіву складно оцифрувати документи самотужки, констатує Олександр Панченко.
«Записи РАГСів надходять до нас в архів на зберігання і для загального користування через 75 років. На жаль, зараз у нас недостатньо місця у сховищі, тому в нас зберігаються документи тільки по 1936 рік, — зазначив він. — Записи з 1919 по 1923 роки ми оцифрували самі, але у нас є певні проблеми з сайтом, тому поки що ці скани можна знайти лише в електронній базі у нашій читальній залі».
Незабаром оцифрований архів книг РАГСів буде доступний на новій онлайн-платформі Меморіального центру Голокосту «Бабин Яр». Її обіцяють запустити вже у вересні.

Нагадаємо, нещодавно в рамках проєкту «Імена» оцифрували понад 140 тисяч документів засекречених картотек періоду нацистської окупації Києва. Цією роботою МЦГБЯ підтримує державну політику оцифрування архівів.

Киянин Кобзон Шимон - евакуаційна картка

Проте фальсифікатори з центру «Бабин Яр» засекретили дані архіву евакуації. Як відомо, 95% київських євреїв поїхали в евакуацію організовано або покинули Київ самостійно - на поїздах, вантажівках, підводах і пішки - ще до вступу в місто німців 19 вересня 1941 року. Лише в Ташкенті під час війни проживало близько 30 тисяч київських євреїв. На кожного з них існує евакуаційна картка, проте фальсифікатори з центру «Бабин Яр» їх засекретили.

Фальсифікаторів з "Меморіального центру Голокосту" в київських архівах цікавлять лише єврейські прізвища. За півроку вони віднайшли таких 867. Брехуни з центру «Бабин Яр» одразу об'явили їх "загиблимими від рук нацистів" та "жертвами масових розстрілів під час нацистської окупації Києва у 1941-1943 роках", хоча про розстріли в архівах і книгах РАГСів не йдеться, втім є записи про тих хто помер в часи окупації своєю смертю.

Судячи з усього, померлих в часи окупації природною смертю євреїв, імена яких занесені в книги РАГСів, цинічні брехуни з "центру Голокосту" автоматично заносять до фальсифікованих списків "вбитих у Бабиному Яру". Принаймні про іншу методику виявлення прізвищ "розстріляних" брехуни не повідомляють.

Нагадаємо, достовірно встановити імена загиблих осіб, можна лише шляхом опізнання або проведення генетичної експертизи ДНК. Для цього проводяться процесуальні дії в рамках кримінального провадження, наприклад ексгумація трупа здійснюється за постановою прокурора. Залишки тіла виймаються з місця поховання за присутності судово-медичного експерта та оглядаються з додержанням правил. Під час ексгумації судово-медичним експертом можуть бути вилучені зразки тканини і органів або частини трупа, необхідні для проведення експертних досліджень. У разі необхідності труп (його залишки) може бути доставлений до відповідного експертного закладу для проведення експертизи. Під час ексгумації трупа з поховання можуть бути вилучені речі, які мають значення для встановлення обставин кримінального правопорушення. Про проведену слідчу дію складається протокол, у якому зазначається все, що було виявлено, у тій послідовності, в якій це відбувалося, і в тому вигляді, у якому спостерігалося під час проведення слідчої дії. Якщо при ексгумації вилучалися речі та об’єкти для досліджень, про це зазначається в протоколі. До протоколу додаються матеріали вимірювання, фотографування, звуко- чи відеозапису, плани і схеми, графічні зображення, відбитки та зліпки.

Проте, комізм ситуації з так званими "масовими розстрілами в Бабиному Яру" полягає в тому, що за 80 років там не було виявлено  жодного поховання, жодних залишків жертв, жодних інших матеріальних доказів - пуль, гільз тощо. Всі цифри про десятки тисяч нібито розстріляних там - є нічим не підтвердженими вигадками радянської пропаганди. Всі історії про "масові розстріли в Бабиному Яру" грунтуються на брехливих і неймовірних показаннях трьох євреїв-дезертирів, які під час окупації сиділи в тюрмі на Сирці - неподалік від Бабиного Яру. Відсутність залишків жертв дозволяє як завгодно маніпулювати з їх кількістю - і цим користуються політичні пройдисвіти та манiпулятори від історії.

І хоча фальсифікатори з так званого "Меморіального центру Голокосту «Бабин Яр»" ніколи не нададуть відповідь на наше запитання, все ж таки ми його задамо:

Брехуни, яким чином ви встановлюєте, що ці люди були розстріляні в Бабиному Яру?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные статьи